Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
😁 Vpn i ip adresa iz Kanade i udri.
getintopc.com koji god vam softver treba, imate tu besplatno. :D
Ustvari ev za softvere, operativni sisteme i druge stvari( getintopc.com, 1337x.to, thepirate-bay.org), za filmove (hdtoday.cc), za knjige (z-lib.org),ako Vam smeta engleski imate na nasem (https://www.balkandownload.org/)
Nama je besplatan svakako, jer ga moramo pirate. Ne mozes ga ni kupiti na Balkanu bez resellera. Fizicko lice bi sad trebalo da kupi keys za brutalne pare preko resellera, umjesto da se jednostavno subscribe $9.99/mo.
sad ce fosne jos lakse editovat ig slike💪
Fosne nikad nisu ni koristile PS jer je to previse posla i treba znanje, vec puknu filtere koji se urade na 1-2 klika i to je to.
Grafički dizajn najjači posao 💪
Nije istina da je odbio korisnike sa pretplatom, obrato, nikada vise korisnika nisu imali nego bas sada
Zar taj program nije besplatan kod nas svakako 🤣