Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A cjeli svijet igra kantera... :D Scaryyoutubeclips samo sam jedan mogao pregledati,nes mi izbaci eror na pola drugog :S
http://www.ultrasonline.com/ ref/TorpedoBoy/ Izbor nevidjenih klipova: (Iznad 18 godina) Pornic Angeline J. sa Brad Pittom Snimljeni vanzemaljac u Sarajevu Krvava tucha izmedju Poljskih navijaca(19mrtvih;43 teze ozlijedjeno) Dodikov komentar za muslimane Udjite u taj profil,zatim idite ispod slike \"My Videos\" iizaberite klip koji zelite da pogledate ! Ne trebate se reggistrovati na stranicu !!!
Ovo je odlican pokazatelj koliko na svijetu ima dokonih ljudi. Strasno.
I? Barem 100 miliona ih igra Call of Duty. 50 miliona The Sims. 10 miliona Wormse. I tako dalje, i tako dalje...
Smije[na situacija - apsurdna i paradoxalna U trenutku dok facebook potresaju strašni problemi SA-X piše vrlo afirmativno o ovom servisu. Naime ispod teksta o facebook-u gdje trebaju biti linkovi za facebook stoji: \"An error occurred while processing your request.\" Zagušenje do kojeg je došlo je nešto o čemu ćemo vjerovatno čitati sutra umjesto da čitamo danas jer pobogu ljudi ovo je fenomenalno vrijeme, tehnologije, interneta, 21 vijek, pametni automobili, odlazak u svemir, brzina, rakete i ostale gluposti :) Živile kočije i cvrkut ptica.
i meni prvi puit od kako sam na fejsu da neradi..nemoguce da neko obori fejs :) to miki deri ga sve to treba zabranit..dosta seljakluka..AJMO na dernek..hahahhahahahhahahahhahah(sala naravno! )
i joet neradi fejsbuk
Facebook je cudo, sto se tice koda, tj programiranja. Posjeduje neke blago receno mocne algoritme, al je \'nako kao stranica za druzenje sranje zbog seljaka koji se svakodnevno regaju na nju.
kakva je ovo informacija ?