Pravljen za PlayStation 5
22

Pogledajte novi trailer za Marvelov Spider-Man 2 koji uskoro izlazi

E. M.
Kompanija Sony Interactive Entertainment predstavila je novi spot za Marvelov Spider-Man 2 koji izlazi 20. oktobra te time otkrila još nekoliko detalja ovog naslova.

Novi naslov Insomniac Gamesa u saradnji sa Sony Interactive Entertainmentom i Marvelom dolazi za samo nekoliko dana, a već sada je jasno da se radi o dosta razvijenijem naslovu koji će obradovati sve ljubitelje Peter Parkera i Miles Morslesa.

Kako se približava 20. oktobar izdavači sve više detalja otkrivsaju, a u zadnjem spotu koji je urađen u saradnji s Blur studiom prikazan je duo u borbi sa Venomom.

"Marvelov Spider-Man 2 omogućuje igračima da se njišu, skaču i koriste nova krila od mreže za putovanje Marvelovim New Yorkom, brzo se prebacujući između Petera Parkera i Milesa Moralesa kako bi iskusili različite priče i epske nove moći, dok se bore protiv novih i kultnih Marvelovih supernegativaca – uključujući originalnu verziju monstruoznog Venoma, nemilosrdnog lovca Kravena, Lizarda koji može nestajati i mnogih drugih", poručili su iz SIE.

Igra je, kako je od ranije poznato, pravljena iz temelja za PlayStation 5 tako da će ljubitelji konzula moći iskusiti putovanje novim dijelovima New Yorka i to Brooklynom i Queensom, a DualSense kontroleri sa povratnim informacija prenijeti će svaki udarac i pad u ruke igrača, kao i adaptivni okidači koji će dati istinski osjećaj fizike svakog pokreta.

Iz SIE su još naveli da ćete u Marvelovom New Yorku osjetiti jedinstven 3D prostorni zvuk koji stvara jedinstvene zvučne pejzaže posvuda oko vas.

"Uočite zvukove mreža, bioelektrične snage, užurbanog saobraćaja, Njujorčana koji reagiraju i opasnih neprijateljskih napada", zaključili su iz SIE.

Vezani članci