PROMO
2

Office 2021 nikada jeftiniji: Već od 14,13 eura za više licenci, a tu su popusti i za druge softvere

Velika sniženja na Keysfan webshopu.

Provjereni Keysfan webshop nastavlja s odličnim popustima na popularne Microsoft proizvode, ali i na brojni drugi softver. Tako Windows 10 Professional licencu sada možete kupiti već za 7,43 eura ako vam treba samo jedna licenca. Ako pak kupujete pakovanje s 5 licenci onda se cijena spušta na 6,14 eura po licenci (ukupno 30,74 eura za pet komada).

Windows 11 je dostupan već od 10,24 eura, a tu su i super ponude za razne Microsoft Office pakete. Office 2016 Professional dostupan je već od 18,14 eura, a kupovinom više ključeva prolazite još povoljnije. Npr. pet licenci za Office 2021 je samo 70,68 eura što je svega 14,13 eura po ključu. Najbolje od svega je što je kupovina jako jednostavna.

Štoviše toliko je jednostavna da se ne morate ni registrirati. Dovoljno je da unesete neke osnovne podatke (samo pazite da je email adresa točna jer vam narudžba stiže na email) i odaberete PayPal ili karticu kao način plaćanja. Dostava je vrlo brza i obično već u roku od par minuta možete očekivati licencu na svojoj email adresi. Za neke proizvode je potrebno unijeti kupon da bi ostvarili navedene cijene. Svi kuponi će biti navedeni pored linkova ispod.

Microsoft Office specijalna akcija – već od 12,29 EUR!

Specijalna cijena – Windows 10 Pro već od 6,14 EUR!

Licence u veleprodajnim količinama

62% popusta na Office i Bundleove (Kupon kod: BKS62)

Discover More Office >>

50% popusta na ostale Windows verzije (Kupon kod: BKS50)

Praktični alati za vaš računar

U slučaju da vam je potrebna pomoć uvijek možete kontaktirati Keysfan službu za korisnike na [email protected].