Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ama preksinoć su padale, il su se no avioni trkali.
Bole oci od tvoje gramatike xD
Zvijezde će \"padati\" u noći s petka na subotu A da navodnici ne idu na \"Zvijezde\"? Ipak to, hvala Bogu, nisu zvijezde sto padaju nego meteori, a glagol padati je ispravan i ne trebaju mu navodnici nikakvi, jer meteori padaju na Zemlju... Bas se pitam da li procitate ono sto napisete? Ako citate svoje tekstove zapitate li se ikada zasto ste toliko nepismeni?
ovaj sarajevo-x fakat ima neke nepismene ljude koji prevode strane vijesti i novine. gdje ce zvjezde padati? pa da smo djeca u obdanistu tako bi nesto mogli povjerovati. :( svasta. ne samo to clanci na sarajevo-x stranici isto kao da nemaju editora koji treba provjeriti tj spelovati svaku rijec koja se objavi na portal. zalosno, stvarno zalosno.
...pax vutre i gledat...
Za @sunce i one koji nisu do sad upuceni.....u svetom nam mjesecu Ramazanu se vojska Meleka spusta na zemlju .Noc pocetka objavjivanja Kuràna,predpostavlja se da je to 27-a noc u mjesecu Ramazanu ali se tacno nezna koja je to noc.Neko lijepo jednom napisa , da cemo tu noc prepoznati po tome sto najvise zvijezda bude na nebu ili budu padale ko u ovom slucaju i zato je uz sve ostale i to noc Ibadeta! Selam i pozdrav!
jel me netko trazio
kako je ovaj naziv zvijezda padalica glup. znači totalno glup jbt. zamisli da zvijezde padaju :)
suze svetog lovre
Sta raspravljate, uzivajte u tim momentima kad budu. =)
Mislim da je u pitanju 27. noc :)
Ako vrijeme bude oblacno super ce se zvijezde vidjeti i u svjetlosno zagadzenom i u svjetlosno nezagadzenim djelovima zemlje.
petak na subotu svi pjevaju ludujuuu a ti si tuzan druze mojj j...
ša je ba ovo raja, slijepi mišovi lijetau po avijonima, vulkani erupcirau, zviezde padau, pustinja ata cama procvijetala, mora da če kijamet
Po islamskom vjerovanju zvijezde padalice pogadaju s. ejtne. O tome govori i jedan k. uranski ajet.
ja bi išao van grada ali nemam s kim...