Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj nebi današnji građevinci mogli napraviti zid bez el. energije. ja nisam građevinac, ali daj mi 1000 robova napravit ću zid od 10 metara visine
Welcome to the company @zidar... u istom smo loncu.. dobro dosao.. ili da kazem mozda.. bolje te nasao.... a o looserima... samo se mogu nasmijati.. i to zestoko... c c c c c Pozz ;)
Moj luzeru, moras biti malo vise objektivniji kad pronalazis krivce za te tvoje zidine. Najlakse se napraviti pametan pa sve u jedan lonac.
Heheh... ma to je sica.. mi u BiH a i u siroj okolini nam imamo mnogo vece zidove u glavama a i mnogo su stariji, visociji od tog zida u Jeruzalemu. To jos ni gosn. Osmanagic nije uspio da raz-otkrije sa svojom piramidalnom teorijom. Ove zidove garant pagani nisu izgradili, nego sve vjernici do jednog, ne zna se ko je veci vjernik. Ovo domace otkrice svi znaju samo ne smije da se otkrije, to je poput sakrivanja Titove pecine kada su \"svabe\" pokusavali da je pronadju bez GPS-a, tada su cak su i pcele znale gdje se pecina nalazi ali nisu otkrile. Posljedica ovih domacih zidova su zaboravljanje znacaja rijeci cigla po cigla = palaca.... i prosperitet drustvu, koje se mjere u tonama i nebulozama istih. Ove dimenzije ne mogu ni najveci arheolozi svijeta da izmjere niti da izvagaju. Morao sam (malo).. nema druge... hajd\' uzdravlje... i zivio CNN a i novootkriveni zid u Jerusalemu!
Vidis ti to, cifuti kroz citavu istoriju dizu neke zidove. E jedan bi trebalo i oko njih napraviti i dobro zakljucati...