Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ljude za to briga, i vlade i korporacije, i tako ce buti sve dok situacija ne postane alarmantna al tad je vec kasno jer povratka nece biti, jer kad se nivo UD u zraku popenje na odredjeni nivo a polarne kape izgube jos leda, vise ga nece biti moguce vratiti bez da se cijeli svijet ujedini, a ti se desiti nece
Mnogo sam se nasikiro.
Pitanje je je li zasluzujemo bolje?
Vise of 90 % naucnog svijeta, ukljucujuci i nekih 2500 najprominentnijih svjetskih eksperata koji cine IPCC, su jedinstveni da, ako se nesto radikalno a hitno ne poduzme, planeti Zemlji i zivotu na toj planeti predstoji vrlo neizvesna, mozda cak i buducnost sa apokaliptickim scenarijem. Pitanje: Ako planirate putovanje avinom, i blagovremeno, prije leta vas upozore, da avion vrlo vjerovatno nece stici na odrediste, vjerovatnoca vise od 90% da ce se srusiti - sta cete vi uciniti??
Ucinit namaz...
Kome vi racunate, mamu vam vasu. Ja se sjecam da su predratne i ratne bili "gori zemlja", a sad u sred ljeta mozes nositi neku jaknicu. Statistika je skup netocnih podataka i okacite je macku o rep!!
Sta ima veze ionako vecina covjecanstva vjeruje u zagrobni zivot. Sto brze zavrse na ovom to bolje.
ma lazu politicari sve samo da im je love na bilo koji nacin
zagrijava se da ne kažem šta, nije hladnija godina bila, niđe ljeta... sad malo sunca i kao neko zagrijavanje
jesul ovo kaki kazani za rakiju na slici?