Odgovor na vječno pitanje
0
Zašto kosa s godinama sijedi?
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde, izuzmimo i palatalizacije i sibilarizacije i sve te \"avazovske\" greške koje prave i recimo da su zbog velike količine članaka koje izbacuju stalno, previdjeli gramatiku ili je (imaginarni) lektor \"pod gripom\" kući, pa portir koji objavljuje sve ovo nije smio ništa dirat\'. Ako je ideja članka ovo na kraju, onda je dobro. Vitiligo je nezgodna bolest, pa je svaki način lječenja dobrodošao. Ali, POBOGU, ne stavljajte da ljudski organizam proizvodi melaMin jer je sintetska materija od koje eno pomrješe neka djeca u Kini jer je neki savjesni proizvođač mlijeka ubacio u proizvode. Ako je jedno melaNin, samo gledajte da ostatak teksta sadrži isti spelovanu rječ. \'s čuo portir?!?
Isti ovi su otkrili da govno smrdi.
to smo davno učili u školi...plus gramatiku
Naučnici su prilikom testiranja otkrili da je pojačano lučenje peroksida u folikulama uzrokovano redukcijom enzima tirosinaze koji inače razlaže peroksid na kisik i vodu, te potiče proizvodnju melanina. e neka sta mi ovako objasnili, ovako cu i ja prepricati sigurno.
kad porastem zelim biti avaz
Sta vam je zadnjih dana.... kakav je ovo \"nidje veze\" tekst? Potrudite se barem malo i izbacite nešto zanimljivo.... Odavo na sax-u nisam procitao nista sto me zabavilo, informisalo... Iz navike dolazim na sajt vise puta dnevno, ali sam svakim danom sve vise razocaran opadanjem kvaliteta i katastrofalnim pravopisom. Kao da ste u krizi identiteta. Skontajte sta zelite biti jer je ovo ni na nebu ni na zemlji.
I to prva palatalizacija. Jbt... ima li komplikovanijeg jezika od naseg :D
nama ovo nastavnica biologije pricala prije 20 godina
palatalizacija ?
daje boju ljudskoj dlaki? cuj dlaki... a sibilarizacija? niste bili na casu taj dan.... ma ja....