Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"... tokom svoga života psotaju sve hladnije i hladnije".... nešto ko žene..
il su hladne il glume da su hladne
Jbm ti komentare i kome prvom naumpade da otvori i tu mogućnost pa da svaka budala daje svoje "mišljenje" o svakoj gluposti. Btw, otkud vodena para ako je temperatura -23?????
Kako otkud ? Jesi li ti i ovi što su ti dali pluseve iz postratnih školova ? Nisi nikad čuo da atmosferski pritisak utiče na isparavanje, pa čak i na ključanje. Nisi znao da voda može proklučati i na temperaturama znatno nižim od 100C ? Vodena para u atmosferi WISE0855 zbog izuzetno niskog atmosferskog pritiska, i u višim slojevima atmosfere temperature još niže od -23. Eto odakle. Popišavam vam se na školovanje 1996-2016.
@sezam.susam lol
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad će zakir da traži po Kur'anu
lol
Zakki još pokušava da objasni ravnu zemlju, i zalazak sunca u vodu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nasin Holivud izgleda svakim danom sve aktivniji. Moraju opravdat pare koje dobiju pa smisljaju vodenu paru na zvijezdama...Ova nauka postala svrha sama sebi. Mozda dati drugaciji naslov "Nasa pronasla jos jedno otkrice kojim ce opravdat milionsku prevaru" Samo lazu i petljaju, eto sta rade. Nista ja njima ne vjerujem.
@master_forever Ma procitao sam. Ista je to klapa.
@Separatista Svako ima pravo da vjeruje u sta hoce, a to sta je bolje, vrijeme pokaze.
Jes' vidio! Uvijek je to onaj mali Demidzic govorio.
Je*o to, daj ko je još preš'o na Islam?
jest propala....
Al se zato ti drzis ! Malo je rec :-)))
@Trojanac držim za šta?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)