Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu znali upalit klimu?
banana je kriva
za izumiranje mamuta krivi su baustelci koji su pravili piramidu u visokom trebalo je nahranit toliko baustelaca . i koristili su mamute da vuku kamen .
koji si ti moron nisi ni sam svjestan
koji si ti moron nisi ni sam svjestan
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovi naucnici su me totalno razocarali s njihovim dokazivanjima sta je bilo pre 120 000 g koja klima i temperatura ma daj molim vas pa pogrijesili ste sada u danasnje vrijeme znaci sadasnjost sami sebe ispravljate kako je pocelo globalno zatopljenje otopice se polarni ledenjaci i sve ce se potopiti ovo ono sad pricaju kako su oni pogrijesili u proracunu nije zatopljenje nego zahlađenje pa normalno ako nije crno jest bijelo i totalno je neprofesionalno,na kraju krajeva neznam zasto se ovo uopce objavljuje npr.ratovi naucna istrazivanja vanzemaljci teroristi itd.itd sa ovakvim informacijama samo se narod zaglupljuje svaki portal pise sta je njemu volja i na svoj nacin na kraju neznas sta je tacno i nista nisi pametniji sto si procitao 1o razlicitih tekstova o istoj temi samo si zbunjen jos vise i opet nisi nista pametniji
"Mamuti na jezeru" psovka ili film?