Zub star više od 10.000 godina
3
U Njemačkoj pronađena kljova mamuta
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan u nizu dokaza da dok je bilo ledeno doba da je evropa bila pod ledom i da su zivotinje umirale ! Uskoro ce se naravno dokazati da evropa potice sa prostora BiH i sire !
Ovo je inace vibrator!!!
A da nije možda KURČINA???
Ma bitno je da se objavi da je svinja loša životinja, da je mačka čista, a pas nečist..Mani ba njesra..Samo se dokazuje da parmak koji je pisao te tzv. svete knjige nije imao pojma o životu na planeti Zemlji. Mogao je bar pasus jedan staviti, al\' kako, kada nije ni znao ništa o tim životinjama!
A zar su mamuti,dinosaurusi i ostali hajvani toliko bitni da se spominju u objavama? Svrha tih knjiga je da pokažu kako činiti dobro i kloniti se zla, uređivati međuljudske odnose kako bi bili sretni na ovom i na budućem svijetu.
nije moguće, Biblija kaže da je svijet stvoren prije 4.000 godina. Bit će da je to ipak zub nekog krokodila.
U Bibliji i Kur\'anu nigdje se ne spominje ova životinja, koja je čak jedno vrijeme dijelila ovaj planet s ljudima. Što li majka mu stara? :-) Dinosaure ne treba ni spominjati onda, od njihovih košćura su mislili da su zmajevi haha..
Mamu ti u Njemackoj
poslat cemo vam semira, da on dokaze da su te kljove ipak stare 20 000 godina.