Otkrivene do sad nepoznate vrste
0
U ljudskom pupku živi 1.400 različitih bakterija
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A tek u supku!!?
uglavnom u toku predigre ,svojoj curi sam lizao i pupak..... i to ju je bas palilo. pravit cu se da nisam procitao ovu vijest ,i nastaviti kao i do sada :D
Eh sada..Pa u ustima živi još više bakterija, pa nam ne smeta da se ljubimo. :-) Ne živimo u sterilnom svijetu, ove buadalaštine su i napravile da su danas ljudi skloniji alergijama više nego ikada, jer sterlišu baš sve. Sve kilavija i kilavija djeca se rađaju, osjetljiva na sve. Treba skontati da su i mikroorganizmi sastavni dio života!!!
jesu li jestive?
Toliko ima u ciganke na noktu xD
Znači ne jest ništa iz pupka, da znam za ubuduće
mogul ti polizat pupak
cudo jedno. moj pupak je tvornica vate
Kad moja zena jede sa mog stomaka ja u pupku drzim so!
Ja sam gadljiv. A ti čitaš ovaj tekst samo zbog tog pupka na slici.
ovaj stomak zaista izgleda sexy
sve oko nas je previše savršeno da bi nastalo samo od sebe
Body shot