Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Faraon star 3500 godina ima više više zuba od cijelog švrakina
😂😂😂😂😂😂
Jedna stvar je otkopavati gradove da bi naucili kako su stare civilizacije zivjele a drugo je iskopavati grobnice ... nema niko pravo ma kakav naucnik bio dirati tudje mrtvo tijelo ...I jos pokupe ta tjela i odvezu u neku trecu drzavu u muzej.
znači nemaš pojma šta pričaš
coek mrtav 3500 godina i vi ga ometate sad
E cuj digitalno odmotali haha .Bio u VHS-u
Bil Egipčani kupili mog rahmetli tetka Hasana bio je veliki naučnik i dao je veliki doprinos u otkrivanju Bosanski piramida a svakako je je uvijek govorio da mu je želja otići u Egipat pa eto prilike da mu se želja ispuni a cijena bagatela 😂
je li i ona imala kovid
Ovaj Faraon star 3.500 godina Piramide vise od 30.000 godina Ko je napravio piramide, ako piramide u BiH su stare 35.000 godina?
Sta kaze svemir osmanagic na to
Visocki ,samo ga odvukli tamo
Bake je zadovoljan...
Pustite mrtve da pocivaju u miru. Zasto ih razmotavate? Sta vam je?!
Komentari dostojni pameti onih koji su ih napisali. Misle da su duhoviti…
joj glavuše, ko da je iz Bosne