Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamu ti u Beču hahah
U džepu je imao člansku kartu SDS-a...
U Visokom pronadjene Piramide sa sarkofagom Booooosnjackog kralja Mehmedalije koji je poginuo u bitci kod Troje . Sarkofag je ukrasen zlatnim slovima na Booooosnjackom jeziku . Ono sto je Arheologe iznenadilo su Sure iz Kurana na Sarkofagu . Postavlja se pitanje jesu li Boooooosnjooooci stvaraoci Islama a Muhamed je plagijator drevnih Boooosnjoooko i njihovog Kralja Mehmedalije Mehe Krndze .
Mamuti se Penjali po drvecu xD
u Srbiji i rs pronađeni majmuni i konji
Marice reci nam jednu praistorijsku zivotinju. - mamuti - odlicno a reci nam perice ti jednu. - sestruti
Moj komentar je politicki komentar. Ebem ovim i onim politicarima staru. Ocekujem sad da ovaj komentar bude top prvi komentar.
Donijele ga vehabije iz Sirije?
mamu.ti u wienu
i sta sada?za par miliona godina neki ljudi ce pronaci i nase gluposti i diviti im se a mozda i ne, ako se do tada odrzi arheologija,naravno ne mislim da je mamut glupost,ali nije prvi slucaj da je pronadjen na tlu evrope.
Bilo bi super dozivjeti kloniranje ovih drevnih zivotinja...mamuta, pecinskih lavova, dinosaura.
https://www.youtube.com/watch?v=6KXvp06cCi8 moaj omiljena pjesma
Mamuti u Becu :D
Zar je Dodik u Beču?
originalan si ko alija izmetbegovic