Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je posebno zanimljivo da se ovakav članak našao na pro-Islamističkom portalu Klix.ba. Što će sada reći mnogobrojni investitori iz Islamskih zemalja na ovakav "ne-halal" članak pitam se. Izreka: "Osjećam se kao prase na Klix.ba" ne gine više tako. Zahvaljujući slanini mnogobrojni su se ljudi spasili u ratu, jer nisu imali ništa drugo da jedu.....
Svinja je najpametnija zivotinja,pa onda macka,pas je mnogo gluplji
pas mozda jest glup, ali kad voli voli... svinja je zeni u rumuniji pojela dijete
kako je slatka ova vinjica :) pa vi ubijajte te divne životinje!
@antikomunist hvala!
Spider-Pig, Spider-Pig, Does whatever a Spider-Pig does. Can he swing from a web? No, he can't, he's a pig, Look out, he is a Spider-Pig!
Tačno...veliki dio svinjskog genoma praktički je identični ljudskom....
identican*
čemu minus istina je
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zamisli da ga provodaju kroz Sa na uzici ovako. Gazda bi mu pogino za 10 sekundi, a svinjče bi stradalo za 20. Klix bi pisao o provokaciji a parlament i dom naroda zasjedao 10 dana o ovome. Baqe bi dao izjavu o ugroženosti i ozvao Balentina Inzku da uvede Bosnek ovlasti. Ovaj bi ga iskuliro tek tako i postavio ovo pitanje pred Vijeće sigurnosti UN.
i zaboravio si............izrazio svoju zabrinutost !
To je ona izreka osjecam se ko krme u Sarajevu
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
i zabranjeno je njihovo meso iz razloga sto slici ljudskom. A svinja, iako ima papak, i to papak razdvojen, ne preživa - za vas je nečista. Njihova mesa nemojte jesti niti se njihove strvine doticati - za vas su one nečiste.'" (Biblija, Levitski zakon 11:7,8 )
Да зна була каква је сланина...
Pa ti prvi nemas pojma zasto ne jedes svinjetinu pa ovdje nesto palamudis
PRIKAŽI ODGOVORE (3)