Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli furke, rokness se tim fluorescentnim cudom i pravac neka diskoteka :D :D Just glow, lave moj!!!!!
svjetleci kondomi su jos bolji protiv aids-a
Ove dolazi do katastofe jednostano freceno za 30 godina sve ce se zagaditi od ovih testiranja
a sta tek mislis o \'svjetlecim picajzlama\' ???? to bi bio pravi shou ! kad bubnes fatu, dole k\'o las vegas !!!!!!!!!
a jel to ona maca sto se trlja po tepihu, pa jadna od napravljene \'struje\' svjetli? ih, to znaju i nasa djeca u sestom osnovne; tako pise u skolskoj knjizi za tamo neku fizicku nauku.
Cuj apeluju da se manje koristi zivotinja, otkad su zivotinje vaznije od ljudi :O Stvarno mi se polako dizete na k.... sa raznim zastitama
Nek naucnici vrse na sebi te eksperimente, nek ostave zivotinje na miru.
\"jah\" Fazon je napraviti virus i antivirus! Pustis virus i ovamo ubireš sredstva od države za kreiranje antivirusa koji već imaš. Znači puno para! Kad napraviš lafo antivirus onda ga skupo prodaješ i opet zarađuješ! Sve se vrti oko para!!!!
Bože sačuvaj me ovih blentovina i njihovih gluposti! uperiš zeleno svijetlo u macu i tad je svijetleća mačka! To ni dijete nebi izjavilo..
Zamisli sretnes tu macku usred noci, sija i ide prema tebi. Gdje se moze kupiti jedno 100 komada
Pa već ima mjesec dana već kako je objavljeno da je lijek odkriven, ali da sada testiraju nus pojave..
slatke ove macke :)
U potpunosti se slazem.
EEe eto izvrsne prilike za izvoz Maca(radijoaktivnih) iz Japana :)
@Jah! Slazem se sa tvojom konstatacijom! Prvo su napravili sve ove pocasti, pa se sada lafo igraju \" Bogova \" oli ti ga doktorcica! H*e*b*e*n*u cemo cijenu platiti za sve ovo! Sve je dobro dok jos mogu kontrolirati viruse, ali pocele su mutacije! Jos malo pa ce poceti udarati pravi virusi, za koje \" doktorcici \" nece imati lijeka! A tada nek nam je dragi Bog na pomoci, isti ti koji su sve to izmislili past ce na koljena i istoga moliti za pomoc i oprost!!!