Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma meni je ovo kao da je neko uzeo staklo pa ga cekicem natuko pa to sad izgleda kao nesto..ccc lijepe su slike al ne bas previse...:)mogu proc svejedno
\"Astronaut Donald Petit iz svemira je donio snimke svjetskih metropola koje obasjavaju planet, te iz svemira izgledaju \"apsolutno fantastično\", prenose u srijedu britanski mediji.\" - kaze se u naslovu dnevnik.hr Sigurno ih nije napravio niko sa prostora ex-yu niti ih je prvi objavio. SVI SU IH SAMO PREUZELI Pozdrav Ma, fotografije su prave, makar bile i sa drugih portala.
E bože kako neki mogu gore a ja i Žuga ni na more
Kalifornija = LA
............ pogledajte samo ovo
Nije Tokio bay, nego redukcija struje u tom dijelu grada!
samo kopiraju od amerike
Da dodam samo da je kod Tokia u sredini onaj dio bez svjetla ustvari Tokio Bay, zaljev, da ne mislite da je zbog nekog drugog razloga neosvjetljeno.
Tokio je daleko najbolji po meni
imal se gdje kupiti kamera kojom je ovo slikano ?
@ vegas kume planska gradnja? Meni vise lici na morbidnu gradnju...
London mozda izgleda kao prdez, ali jedan je od najvecih gradova na svijetu inace.. Zavisi i sa koje visine se snimalo i koliko se NAZUMALO :)
mogli ste bar navesti odakle preuzimat vjest. fakat mnogo kradete tudja djela, tek olako. niko vam nista ne bi rekao da ste naveli izvor.
nisam znao da je California grad. ccc
Da su usllikali Maljevac najljepša bi slika ispala, ali nema veze gotovo je sada.