Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eee vidjeli oni mjeseca nisu. Sateliti koji kruze su zadnje doatignuce
Sad kad krenu nepismeni balvani i mamlazi sa teorijama zavjere...
Teorije zavjere su zapravo istinite bar 70% tih teorija!A vrijeme će to dokazati,a i istina sama po sebi kao najdominantnija stvar koja postoji!
Evo ih... bas kako sam i predvidio....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja sam cesto na marsu, to mi je najdraza cokoladica
Rusi i Amerikanci razmatraju formiranje svemirske baze u blizini Mjeseca , a načelnik općine Trnovo Ibro Berilo razmatra formiranje Buroj Ozone-a.....
De malo se presaberi i skontaj da poredis dvije najvece drzave svijeta sa jednom tromilionskom drzavicom na brdovitom Balkanu.
@agopal.. Ti sa ovim svojim komentarom si empirijski dokaz Ajnstajnove tvrdnje da je ljudska glupost beskonacna. Fakat citam vec 3 puta komentar i ne mogu da vjerujem da na planeti zemlji postoji toliko glup covjek koji ovakvo nesto moze napisati...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)