Podložni neobičnim teorijama
0
Sve više ljudi vjeruje u kraj svijeta
Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo On zna kad ce biti kraj i niko drugi!
ja sam do sad prezivio 5. ovih krajeva svijeta..valjda cu i sljedeci
Za ove mamlaze koji pisu da su Maje istrijebljene od strane spanaca i sl... Maje nisu izumrle... taj narod je mistriozno \"nestao\" preko noci... a primitivni domoroci koje su spanci zatekli, nemaju veze sa njima. Tako da mi u stvari nemamo pojma koliko su oni bili napredni i sta su sve bili u stanju proreci.
ne samo da vjerujem vec mu se iskreno nadam i ocekujem ovako kako je sada na planeti, ne moze opstati jer nije puno bolje ni u paklu , sigurno ovako pohlepni, razvratni, prokleti, malodusni i pogani.......ne mozemo dalje razocarat cu se ako se nista spektakularno ne dogodi do kraja godine
tražite istinu, u K u r\'a n u je odgovor, potražite suru Qijameh, ili Zilzal u prijevodu , ili neke druge koje govore o tome šta ce se zaista desiti.
I da: @ne kontam Maje nisu živjele prije islama jer je islam prva religija, ali čak i ako vjeruješ da je islam nastao u 6-7.vijeku kada je živio Muhammed onda trebaš znati da su Maje živjele od 200g. p.n.e. do 16 vijeka kada su ih Španci kolonizovali.
Smak svijeta je u svim monoteističkim religijama poznat jedino Bogu, tako da ovo neće biti Smak Svijeta.(osim ako Amerikanci nešto zakuhaju :D)
MA ONI SU SE ZEZNULI, POGREŠNO PROTUMAĆEN KALENDAR MAJA NISU UZELI U OBZIR 100 GODINA LONGITUDINALNOG POMAKA SUNCA U ODNOSU NA ZEMLJU A SAMIM TIME I NA ZAKRIVLJENJE ZEMALJSKE OSE DAKLE NIJE 21.12.2012 VEĆ 21.12.2112.
Ima li koja nevina da je zguzim prije ove 2012 ?? Bice lijepo i meni, a i ona ce umrijeti zadovoljno sto joj je zelja ispunjena ;) Postavit (obavezno) e-mail adresu ili fb ime da se dogovorimo.
Kad odlučiš javi se: qwertzy7 (at) hotmail.com
@Qwertz Ima još do decembra 2012. god, al\' ću te imati na umu :P
@Pretty Woman: Može kontakt e-mail adresa (valjana), pa da to riješimo? :)
Neeeeee. Smak svijeta, a ja još uvijek nevina.
http://bit.ly/s4ygzS Jedan dio dokumenta je posebno interesantan, tiče se Londona.
ma j.bat cu ja tu Maju, sta mi se petlja u zivot!
da su te Maje tako pametne nebi izumrle...
bliži nam se Melancholia :(