Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se zove ono kad pročitaš članak, zamisliš komentare, klikneš na \"Prikaži\" i pročitaš svoje misli? @BA740 - Mislim da su generacije nakaza već došle. Nagoni se više ne mogu kontrolirati. Njih je sve više. Svijet je sve bolesniji. Ono što nekada bješe dobro sad se *khm* ismijava a tabu teme ni ne postoje. O svemu se priča naširoko i nadugo, svo \"devijantno\" ponašanje je opšte prihvaćeno. Da, daju nam slobodu. Novus Ordo Mundi.
Opet ti Selma?
wow koji pametolozi, pa ne treba nama nikakvo istrazivanje, samo pitajte ovde doticne komentatore i cijela wikipedija i britanica je tu :-)))
bolje da se goze djeca nego da se goze starkelje.
ccccc
Jel\' to treba da nas čudi? Djeci seks promovišete na svakom čošku, od vijesti tipa \"Kako dečka odvesti u krevet - u 10. koraka\", do jeXXXX na ulici, k\'o kerovi, paradiranja nakaza (Gay parade), pričanja o seksu po cijele dane i sl. Jel\' vi pored svega ovoga očekujete generaciju NORMALNIH ljudi? Takve generacije nestaju, dolaze generacije NAKAZA i DIVLJAKA čiji će nivo biti na nivou životinje, ne dalje od toga. Dobrodošli u Novi Svjetski Poredak!
Ja sam nadmasio sve - ja umacem i malim dečacima. Pardon umakao sam. Kako su im fine uske i ciste g\'00ze. Steta sto jos nisam malo poziveo.
nekih dana sam potrgo suppak jednoj obrijanoj brasnjari.
ja bih nji sve u suppak malecki.
stižem te.
ja sam nedostizan.
najsladje je piche kad mu dlaka niche
seksualnog iskorišćavanja od strane odraslih.?????? sta se zalite ima nesto i za vas bolesne
jeste nepismeni oca mi
WHO - Svjetska zdravstvena organizacija (World Health Organization). Potpisujem.