Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne valja vam naslov bem vas glupe
Dva puta citam, reko da nije do mene, kad naravno Klix opet ful'o
ne cudi me vise nista sto procitam na klix-u
1.zakon senzacionalisticke zurnalistilke : Nikad ne vjeruj onome sto stoji u naslovu clanka !
*zurnalistike
*zurnalistike
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo k'o da je nova glanogovornica KCUS-a prevodila. Prepoznajem joj stil. Al' ozbiljno, kako te ljude nije sramota ovako tragicno lose preveden i nepismen (!!!) clanak objaviti. Samo govori o mentalnom sklopu uposlenika ovog uglednog portala. Totalno su zasluzili kolektivnu nagradu "Zlatko Lagumdzija" za postignuca na poljima narcisoidnosti, zablude i vica stoljeca.
U naslovu napisaše da je Hawking rekao kako crne rupe ne postoje a u tekstu ni riječi o tome. Ovaj KIX.ba je svakim danom sve gori i gori.
ja znam koje je boje jedna rupa!!!
hrvatski rukometni trener na press konferencije rekao da su se on i njegova ekipa osjećali kao životinje tokom cijelog turnira.
Ja odgovorno tvrdim da postoje. Svako malo u nekoj zavrsim. Hehe. Sta izvali i osta ziv. Crne rupe ne postoje. A posebno je interesantan horizont dogadjaja...
Naslov je boli glava... Ali nevezano za nigdje veze naslov, ovi naucnici su mi kategorija ljudi koja bi svoja "naucna otkrica" trebala zadrzati na nivou domina u mjesnoj zajednici... Prije binga.
Stephen Hawking samo da napomenem paralizovan i to duze vrijeme, bolest je napredovala i komunikacija je ogranicena na par rijeci u minuti i to uz pomoc detektora koji prate pokrete njegovog lica i na osnovu toga nekako "odgonetnu" sta kaze.... a klixu -ALAHIMANET ne otvatam ovo sranje vise
Joj ovaj je kralj vidi ga kako se izvarća hahaha
čućemo se 2 ili 3 puta za te crne rupe
Nema ni ovaj rupu izmedju guzova pa sere na usta svasta
Kad mi ovaj Hokin neki dan na Diskoveriju rece da ne postoji Bog... skonta pa i ne moze drugacije mislit kad mu to blebetanje donosi zaradu.... al dzaba mu cini mi se...
Najveći um današnjice, i jedan od najvećih svih vremena, i ti govoriš da mu "blebetanje" donosi zaradu ?
A sta mu onda donosi ako ne zaradu? Mislis da bi, ako ne zaradjuje svojim umom, mogao imati ta high-tech kolica... cime to on moze zaradit sebi pare ako ne umom kad mu jos jedino to radi?... al svejedno, eto im tamo njihov kosmos, nece daleko dogurat :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nakon uspješnog levaćenja senzacionalističkim naslovom, u redakciji su svi naručili porciju ćevapa, a ona debela dvije.
Pročitao sam cijeli tekst (uvijek pročitam), a da sam slučajno bio samo ostao na naslovu infarkt bi me pogodio. Pa pazite malo kada pišete dragi "novinari". Inače, Howking je genije.
Hawking* Pardon...
http://www.nature.com/news/stephen-hawking-there-are-no-black-holes-1.14583
Postoje klempo u našem državnom budžetu