Nisu za staro gvožđe
0
Stariji zaista jesu mudriji
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta sam ono htijo rejti oli kazati???
Jok, Nera, ima nešto što se zove žargon, i on je sasvim legitiman u svakodnevnom razgovoru. Mi ovdje ne pišemo doktorate, samo ostavljamo kratke komentare ispod vijesti koje nas zaintrigiraju, tako da nema potrebe za nekim pretjeranim gramatičkim preseravanjem.
Tacno ! Ja sam sve pametniji i pametniji !
Interesantno je da vrlo rijetko komentarišu ljudi koji zaista imaju nešto pametno reći... Gospodin nalogodavac,u kojem se to selu komentariše sa \"niđe veze\"? I jesu li te tome naučili tvoji matorci?
@doors najbolji komentar u povjesti!!! svaka cast slazem se s tobom u potpunosti!!!
Niđe veze, kod nas su 90-te pokazale da su matorci totalno neuračunljivi!