Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebase nas ameri ni na marsu nemamo mira kkkekekekekekek
komentar Ameri su poznati po filmskoj industriji pa tako i ovo na Marsu.Siažem se sa zemom koji piše o zastavi na mjesecu ovo je dio njihove politike pogledaj te Buša kako ovim skreće pažnju s RATA. Prije svoje izborne kampanje.
i ja imam vjetrove !
glupane jedan na mjesecu ima vjetra.
Imali koja Djamija gore na Marsu
ne karaj me mila mati sto kuyem konya po marsu
nas ce bosance prve poslat na mars jer se mi mozemo prilagodit svugdje pa i na marsu
odNASE me ništa ne iznenađuje obzirom koliki imaju buđžet,za nauku velika stvar
Na Marsu....Ha,aha,ha,ha.. Pa zar jos uvijek ima budala da vjeruju u tu propagandu??? Covjek jos nije poslao nista van zemljine orbite a ne do Marsa, odnosno jeste pokusao ali neuspjesno jer je krajnji domet ljudske nauke trenutno ORBITA I NEE MU JOS ZA DUGO BITI DOZVOLJENO DA KROCI U SVEMIR JER SVEMIRU NISU POTREBNI DIVLJACI... PITANJE: KAKO TO DA SE AMERICKA ZASTAVA LEPRSA NA MJESECU, A NA MJESECU NEMA VAZDUHA PA NI VJETRA???
ovo slika marsa...što vam mažu oči ovo komad zemlje iz moje bašče
Amerikanci nikada nisu bili na mjesecu. Pogledajte film: "A Funny Thing Happened On The Way To The Moon". Mozete naruciti na www.amazon.com
pa jebo ih .... oni ce sada covjeka poslat samo da bi se takmicili koja ce zevlja biti prva na Marsu
Kad će Bosanci u svemir ? Vrijeme je da i neko naš ode gore, pa makar sa Amerima...
kako bi jebanje na marsu bilo dobro lebdis a jebes jos uz porciju cevapa!!!!
vratite na elvisa haseta brus lia a evo vam silikoni atomska i cia i deset u pola :)