Proučavali 55 lobanja
0
Skandinavci imaju najveći mozak
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al zato balkanci imaju najvec glavu
kod nas je obrnuto proporcionalno nigdje na svijetu neces naci vecih glava sa manje mozga
Hahaha, pa ti skandinavski nacisti su stvarno presmiješni :D
@@Enko27 Koja te od mojih GLAVA interesuje ?
men se cini da si i ti glavat
Skandinavci ga, nažalost koriste u svrhe koje su okrutne i koje nikako ne bi smjeli. Primjer Vam je ovaj Norvežanin...Jadno!
zato bosanci imaju najveca m.u.d.a
A ko ima najveci racQ
Svi glavati ljudi su izuzetno glupi ! Razlog: Da bi mozak kao cjelina mogao funkcionisati, djelovi mozga moraju medju sobom komunicirati. Zbog veče udaljenosti, komunikacija je teža i sporija. Kod glavatih i glupih ljudi, trčiš, trčiš pa misao, pa opet trčiš, trčiš pa misao... Savim normalno za GLAVATE... Naučno DOKAZANO...(pitajte Semketa iz Visokog)
joj boze dragi...kad su jos ti isti naucnici rekli da velicina nema veze sa pamecu....i zasto onda trose pare da vide ciji je mozak veci????stvarno mislim...