Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći um ikad
Niste napisali da je u zadnjem pismu majci pomenuo da mu je žao što se nije vise družio s Turcima jer je sanjao ezan i rekao majci moli majko za mene tamo negdje tom njihovom pjesmom tj ezanom
Sezam. Suzam on kaze da je shvatio da su te tuzbalice isto ono sto su turci pjevali dok je bio sa njima. Informisi se malo! To je EZAN!
jao Tesla pokusavao ani izmislio da da covjecanstvu dzabe el. energiju prenosivu bez zica a ovi mamlazi ivdje raspravljaju jel bio srbin ili hrvat. i onda kazu ljudi evoluirali iz majmuna. pa majmun je za neke doktorat zavrsio.
Jer da njih nema klix bi propo. Ko bi pisao komentare i citao. Covjek bi reko razvit ce se intelektualna diskuzija o njegovim postignucima i konfiskovanim postignucima al jebat ga, bitnije je svadjat se o njegovom porijeklu i hejtat ko je na aparatima.
kad istrazujem teslu na svim mogucim forumima se samo lome koplja oko toga da li je bio srbin ili hrvat, pa vas molim da odgovorite na to pitanje, mislim da je to i samom tesli najvaznije?
respect
Sjajan hrvat !!!
Srpsko-američki naucnik,rođen u Hrvatskoj, umro ko musliman???(osmo svjetsko čudovište)....
7 stvari koje niste znali o Nikoli Tesli, 6 kojih ste nabrojali, sedma koja se skriva je da je Nikola Tesla pred smrt primio Islam, njegovo posljednje pismo to potvrdjuje. Nedelja, 22. novembar Ovo pismo nećeš nikada dobti majko. Ne znam zašto ga pišem tebi koja ga vise nikada pročitati ne može. Neka ti je lahka zemlja majko i oprosti mi što su me moji putevi odveli od tebe, pa ti ne mogu doći ni na sahranu. Čitam telegram sa viješću o tvojoj smrti i prezirem ljude koji nisu bili spremni još prije dvije godine da shvate da struja može da se prenese i bez žica. Sada su evo vidjeli da može, ali opet je neće znati stoljećima koristiti, jer neko je spalio moj laboratorij u centru grada do temelja, sa svim spisima i nacrtima. Rekli su mi da se sumnja na gospodina Edisona. Tako sam ravnodušan da ne prepoznajem sam sebe. Prije bih se možda i jadio, ali sada više ne, jer znam dobro da neko ionako sve to drži pod kontrolom i da je "moje" otkriće još prerano došlo za čovječanstvo. I ustvari ono upšte nije "moje". Znam da to neko nadzori sve i da ima plan pa sam zato možda i ravnodušan. Moj brod za Lisabon polazi u 11 sati. Kola me napolju čekaju. Ovo pismo ću poloziti na tvoj grob, kad stignem u Milanovac, naše seosko groblje. Sad vjerujem u ono što nikad nisam, da sam tamo negdje još uvijek "ti" i da tvoj život NIJE zauvijek prestao. Sad mi je i žao što nisam htio nikad da se družim sa Turcima, jer su oni iste onakve tužbalice pjevali kao ona iz mojih pradskozorja. Sada se sjećam da su oni znali puno više nego ja o svim ovim stvarima koje tek sada spoznajem. Zalud moje godine provedene u nauci, kad ona bijaše jalova. Moli tamo za mene majko, ako možeš, tom maurskom tužbalicom za izgubljenu dušu svoga sirotog neukog sina.
Upisi u google maurska tuzbalica i vidi odakle je izvor.
Tesla veoma liči na Novaka Đokovića.
Tesla je bio gay
To sto nije imao zenu u zivotu ne znaci da je gay.. dobro znaci mozda za takve kao ti kojima je smisao zivota spavati, jesti, piti i je.bavati(ovo bi bar htio da radis pretpostavljam), i kad sagledas ova tvoja "uzivanja" ni po cemu se ne razlikujes od zivotinje. Teslin um su zaokupljale stvari koje ti ne mozes ni zamislit, tako da je ove gore nabrojane radio jedino kad je morao... btw da nije njega ti bi u ovo vrijeme sjedio pored svijece i prepricavao narodne price a ne bi srao po klixu
" a radio je na istraživanju prirodnih izvora kako bi minimizirao utjecaj fosilnih goriva"... minimizirao???? minimizirao... stvarno...???? nesto svesti na "minimalno" je minimizirati....
i pitanje stoljeca kako je se izjasnjavao srbin hrvat ili cak bosnjak
Musliman u nacionalnom smislu.
Cuj nismo znali a mi se radzamo sa falkutetom. Od 9 do 3 ispijamo kahve i postavljamo slike na fb. A od 3 imamo forumu na klixu o nacunim i nacionalnim dostiguncima na balkanu.
Upravo tako.
Smece od clanka sto niste objavili da: 1) Gadio mu se Balkan i jedva je docekao da dobije USA drzavljanstvo 2) Mrzio je debele ljude i nije dozvolio debelim ljudima da rade za njega 3) Umro je kao djevac, jedino sto je ikada volio bio je bijeli golub blizu njegove smrti, i htio se ozeniti tim golubom Hihihi, al nek imate Aerodrom Nikola Tesla i nek fantazirate, ihihihi, hi hi, hihihi!
Strasno sam ljubomoran na djevca retarda sto se lozio na golubove.
da je bio srbin napravio bi sokocalo Tesla je Amer i da nije bilo Amerike ni clanka ne bi bilo
nije volio mrak , a zene kažu luudile za nj
markantan lik