Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropska juzna posmatracnica je takođe ustanovila da su posmatranjem planete uhvatili signal za koji se je ustanovilo da sadrzi hijeroglife prastarih srba koji su kasnije naselili nasu planetu prije milion godina. NASA je ustanovila i desifrifovala poruku koja glasi: VELIKI SELLAM OD BRACE SRBA ZA BRACU PLANETE ZEMLJE U potpisu predak Knjaza Miloša
Volim astronomiju ali nekad bas idu na ruku teoreticarima zavjera. Do sad otkrivene ''nastanjive'' planete udaljene su stotine i hiljade svjetlosnih godina. Earth-like planeta orbitira oko nama najblize zvijezde (oko 4 ly) i tek je otkrivena???
@godFree upravo to, nisu gledali. Iako bi imalo najvise smisla da se provjeri sistem najblizeg crvenog patuljka. Sutra ce neko reci da se ne moze opovrgnuti postojanje npr. Counter Earth ili Nibira jer mi u biti i ne znamo sta nam je pred nosem...
nebeski narod ocm haha
Neka vrate Elvisa , Haseta, Bruce Lee-a evo im silikoni, atomska i CIA.Evo im sve
Ima li posla kod njih?
Zali Boze para potrosenih na ta istrazivanja.
sto. Za sto bi ste ih vi iskoristili
@provucikarticu Za sta ne bih, al vala istrazivat svemir ne bih
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A mene interesuje to ... Da li druge nastanjive (vjerujem da postoje) planete istrazuju svemir.... Jer da istrazuju i oni bi naletili na nadu planetu ;)
? Jos uvjek se "otkriva" sta ima na Marsu a imaju ovr trvdnje ?
zemlja je ravna.
ee odatle su srbi spali na zemlju😂
Primaju li tamo mas bosance na azil? Imaju li socijalu? Jeli besplatna popravka zubi? :). Sala mala. Bas me zanima kako bi nase primitivno covjecanstvo reagovalo na cinjenicu da nekakav narod, fizicki slican nama zivi na toj planeti? Dali bi zavladao haos ?
imal'đe karti u jednom pravcu....
Fizicki dokaz da je zivot dosao na Zemlju iz svemira se moze naci u organskim materijama koje redovno naucnici pronalaze na ostacima kometa ili na samim kometama. Teoloski dokaz da je zivot dosao na Zemlju iz svemira se moze naci u svetim knjigama skoro svake religije, gdje se govori kako je covjek "protjeran" sa drugog svijeta na Zemlju. Mozda smo dosli sa ove planete koja je tek sad nadjena? Mozda je bas Proxima Centauri zapravo "Raj" iz kojeg smo jednom izbaceni prema Zemlji?
@hordas1987 Tvoje negiranje jedne grane izucavanja ljudske historije ne znaci da se u tom izucavanju ne nalaze odgovori.
Ovo može raspaljivati maštu stotinama godina, potrošiti mnogo novca, a onda da dođe razočarenje. Pogledajte Veneru. U zoni života kao i Zemlja, približno iste veličine, stjenovito tlo, atmosfera puna oblaka za koje se do 1940 mislilo da su od vodene pare. A onda zaključak da je tamo temperatura 480 stepeni, da su atmosferi ugljendioksid i sumporna kiselina i da ne možete očekivati ni bakteriju.
Vec sam podnio zahtjev za azil
proksimas mog
Joj kad se čovjek dokopa, ima da je rascopamo u komade. Pogan je čovjek.