Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ga lik na mala vrata sjeba
Zato sto je, kad je onaj stakako, svak ziv prenosio taj dogadjaj, TV prenos bio cak, sponzore frajer imao, diglo se sve na noge zbog njegovog skoka. A ovaj sve sam odradio bez ikakve halabuke i oborio mu rekord...
"Put do tla zemlje" Koji je ovo jezik?
Mozda se taj jezik zove Google Translate, mozda, ne znamo...
...to ti je konstitutivni jezik...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne mogu a da ne primjetim. na 1:45 sekundi klipa kada mu je zemlja iznad glave zakrivljena je naopačke. jel to do kamere?
google i sakrivanje od javnosi? pa oni ce jos malo uvesti opciju da ne mozes pustiti vodu na solji ako ne kreiras google+ account!
Tako su isto ameri hodali po mjesecu
lažu, nema ovdje ni 20 Km, smrzla bi mu se guzica na minus 70 C,
Svaka mu cast lik ima pare ali ocigledno je adrenalinski ovisnik. Nije kao onaj Felix Red Bull spektakl od ovoga pravio...Otisao covo kao dingospo skocio i svima javio evo vam ga sad...
Skocio je al u Urcu..mrss masoni
ma felix zakon..ovaj iz microsofta laze bolan ?
Preseravanje...
to ti je razlika izmedju bogatasa I nas smrtnika. oni vise ne znaju sta ce od bjesa pa skacu odozzggoooo, a nama samo nek je burek dobro pecen I produzena kafa bas kako volimo. jbg. inace svaka cast treba I zato imat damu.
E vala da sam prisustvovao i gledao iz blizine , u ovo s.r.anje ne bih povjerovao. Radio sam u blizini jednog velikog grada na Zapadu, i sa pokretnim kranom sam trebao od vrha poceti rezati visoko drvo oko 60 metara. Gazda bogatas i vlasnik je bio samnom i htio da vidi kako je na visini. Usro se covjek i trazio da ga spustim dole. Tako da znam sigurno da se bogati ljudi boje visine, jer bi mogli ostati bez love hahahaha
mislim da je brzina od 1300km/h nemoguca i da covjek u slobodnom padu nece postici brzinu vecu od 400km/h. De vi to jos jednom provjerite, ovo se kosi sa zakonima fizike !
jesi li razmislio o gustoći vazduha na većim visinama, po zakonima fizike
Kakav ba rekord ..............ja sam neki dan skocio sa vidine 50 km samo nisam nikom htio govorit :-):-):-)
valja ti i ta.....
Moj jaran te vidio kad je skakao sa iste visine, ali nije ni on htio da ga drugi skontaju. Nisi se skroz uspio sakriti od javnosti ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pokakim vam se na video player.
Ako ga djevojke na facebook-u nisu pozvale da ih oplodi, kao što su Felixa onda ovo se nije ni desilo, ne vjerujem im, samo je FB plus statusi i daljinska oplodnja relevantan dokaz da je rekord postignut.
Očekujem da brabonjcic skoči sa svog tornja. hebes ga i on je lider naki. De de...