Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne, zemlja je ravna ploča koja stoji na 4 slona. Ako se približiš previše rubu onda možeš pasti u provaliju. Manite me ovom pričom o okrugloj zemlji. U to samo još djeca vjeruju. Ja kad letim avionom visoko na nabu sve oko mene je ravna ploča.
Najvise mrzim kad neko izbaci sliku i jos ti kaze sta je na njoj. Po cemu se vidi da je ovo mjesto slijetanja icega? Da nisu rekli da je tu navodno bio Apolo svako bi rekao da je to obicna rupa i da tu nema nicega. E sad, da li vise vjerujete svojim ocima ili onome sto je napisano, to je druga prica.
ne provaljuj se...prihvati se knjige i osnova astronomskih tijela i zakona fizike, tacnije gravitacije na mjesecu... \"svakakvih procesa\" ? STALNIM udarima sitnih asteroida? znas li sta su asteroidi? http://en.wikipedia.org/wiki/Asteroid znasi sta je \"svemirska prasina\"? http://en.wikipedia.org/wiki/Cosmic_dust da nisi mozda jedan od onih koji tvrde da je zemlja ravna ili da se sunce okrece oko zemlje?
I ovo je garant prevara, montaža. Pa kako će opstati tragovi vozila posije 40 godina? I to na mjesecu, koji je izložen svakakvim procesima, kao npr. stalnim udarima sitnih asteroida, svemirske prašine itd.