"Orbitirajući seizmolog"
0
Satelit koji je "osjetio" zemljotres u Japanu
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kakve fajde ima od toga sto je zabiljezio zemljotres koji se vec desio i zasto bi to trebala biti vijest, dvije godine nakon tog dogadjaja. sto bi rekli nadrealisti: "Ne kontam"
A kako bi ti Turcine drukcije nazv'o LEZECEG POLICAJCA.
"..poslužio je kao orbitirajući seizmolog.", seizmolog je osoba, tehnički obrazovana, čija je uža djelatnost izučavanje pojava pomjeranja tla. Mnogo bi prikladniji naziv bio seizmograf ili seizmometar, odnosno uređaj, koji detektuje i bilježi pojave pomjeranja tla. Google translate je mač s dvije oštrice, zapamtite..
ja ga svaki dan osjetim mmmmmmmm