Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo opaliti porezima i taksama po njima... globalno, sav novac uloziti u obnovljive izvore.
Prevara vijeka. Porez na zrak.
Milijuni ljudi računaju emisije, izrađuju studije i strategije, prezentacije, standarde i pravilnike bez ikakvog smislenog učinka na emisije co2. Na stranu jesu li one uzrok promjene klime, ali je sve parodoksalno besmisleno.
Moralno je za osudu da kompanije nastave da šire istraživanje i proizvodnju ugljeničnih goriva, suočene sa saznanjem već decenijama da su njihovi proizvodi štetni. Ne krivite potrošače koji su bili primorani da se oslanjaju na naftu i gas zbog vladinog zarobljavanja od strane naftnih i gasnih kompanija
A ja papirnom slamkom moram pit