Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marihuana ne bi trebala spadat u istu kategoriju narkotika kao sto su LSD ili Heroin. LSD je ekstremno toksicna i fizicki mjenja plasticnost mozdanih ovojnica a heroin ih drasticno isusuje. Ali bez obzira na to Marihuana takodjer donosi znacajne negativne poslijedice na nacin da usporava ili cak zaustavlja proces rekonekcija mozdanih regiona (sto je vezano za asocijacije ili brzinu razmisljanja) - to je posebno izrazeno kod osoba koje su praktikovale uzimat Marijuanu tokom tinejdjerskih godin.
Sve sto unosis u sebe: voda, zrak, hrana, lijekovi, utice na neki nacin na tvoj organizam. Kao sto kafa nije za djecu, tako nije ni marihuana. Kod djece treba razvijati samosvijest i odgovornost da razumiju i shvate da nesto nije dobro za njih, a kad odrastu nek rade sebi sta hoce.
Eto ti ih izlijeci rak kanabisom i postani bogat, mojne mi te suplje i teorije zavjera. Kad dokazu kroz ispitivanja pojavit ce se na trzistu u nekom obliku
De nam ti objasni
Ja lično poznajem dvoje ljudi koji su izličili rak testisa kanabisovim uljem. I već se takav i koristi kao lijek koji pomaže kod mnogih oboljenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
..ja bih ako može da uselim u ovaj staklenik sa slike😂😂😂😂😂😂
iako je baš amaterski sklepan...
S KIM, S GUZNIM HAVEROM A
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Legalizujte marihuanu
Ja bi dao svoj potpis za to, iako sam siguran da bi nakon nekolikjo generacija bili gluplji nego sto smo sada. Ali , moj moto je , dopusti svakom da samog sebe kazni :)
@veselasova Bili bi glupi kao što su sada holanđani. Strašna kazna.