Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam naucnik iz kaknja i tvrdim da je sutra 23. januar, cijeli dan. upamtite to !
ako Rus tvrdi onda je fakat tako :D
Mante se suplje,veze vi nemate ko ni ja..lupate dzaba
too much vodka
@ narkic Druže moj...ja imam jednog komšiju, prije dvije godine cijelu autobusku stanicu nam polupao pajserom, strah i trepet od idiota, glumio bruce lee-a na svakom koraku...i odjednom bolji vjernik od mene, bolji musliman od mene, pa ja imam fakultet, a on nikada više od 4 osnovne ne završi, ali pronašao čovjek vjeru...prima lovu od braće i otišao tamo u dobro poznato selo..i eto druže, haman bolje živi od mene..P.S. podsjećaš me na njega, samo ne zaboravi \"vuk dlaku mijenja, al nikad ćud\"
@vjernik ...a ti si onda Bog, jer koliko ja tebe razumi samo ti Božansku knjigu možeš razumjeti, a mi koji čitamo malo više od toga smo obični smrtnici..Naravno za tebe je onda meteor i dalje zvijezda padalica!! Sad me još samo zanima koji ćeš ku...c ovdje ako slijediš samo Božiju knjigu!!
Al.lahu Ekber
i na mom k.... nekad ima zivota
Tragam za srednjovijekovnim kraljevstvima. Imal ko da mi moze pomoc?
Može se toga i bliže naći.
ima ovdje jedna pi.ch.kica pod nikom Osman...Osmane kako bi ti se sestrine pich.k.e najeo ...
ima li pi.c.hke na veneri? volio bih se popet na neki venerin brijeg....
\" Onaj koji bez predrasuda proucava prirodne nauke, nuzno dolazi k Bogu\" E.L. Kesel
ti si k a r i n a obicna
@ hitchens uvijek se obradujem kad vidim da i na nasim prostorima ima ljudi koji postuju velikog hitcha. svaka cast
imam i ja povecu zbirku ateistickih citata ako cemo se njima pucati
\" Pravi prirodnjak kad god pronikne u tajne tvorevine svojim saznanjem, neizbezno svuda u njima vidi prst Boziji\" Robert Boyle