Naučnici iz Južne Koreje
0
Ruppy Puppy - klonirani pas koji sija u mraku
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze li se i dijete ovako napraviti. vazda se gube u mraku (:
Jednog dana ce nam svima biti bolje. Nista struja, nista gas, nista dependency on foreign oil - svjetlost i grijanje na kerove...
Ti naučnici trebaju klonirati sebe i svoje bližnje pa praviti experimente,a ne na jadnim životinjama.
Nije to katastrofa... to je genetika.. modificiraju ih da bi ih bolje razumjeli... eksperimentisu.... ne znam da li je iko od vasih bliznjih bolovao od neke teske bolesti, vjerujte mi, genetikom ce se moci izlijeciti ogroman broj bolesti, naucnici se moraju podrzavati kada su u pitanju istrazivanja na podrucju genetike.
katastrofa
dobro je da se otkrivaju lijekovi za bolesne, ali je glupo i zlo davati psima nase bolestine! Ja bi samo zelio da oni kloniraju druga Tita, pa da ga mi vratimo na vlast...i to ovog puta mladjeg, ludjeg i da opet stvori SFRJ!!!!, ali kad da kloniramo po jednog svakih 10 godina, pa kad jedan umre, da ne idemo u rat!
JOJ SMINKEEEE OCAM\' NE POMAKO SE, DJETETA MI, MORE LI TO FUNKCIONISAT I ZA ZEMSKE, DA SVIJETLE U MRAKU... :D Cuj ljudi se igraju Boga, nidje veze, to je bas dobro, lakse nadjes kera kad ga izgubis.
Morel\' se ushparati na struji?
JA MISLIM DA ONI NISU NAUCNICI...ONI SU LUDJACI..
Samo se vi igrajte Boga Necete jos dugoooooo