Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupost cista, nije ovo najveca biljka na svijetu. Ovo je biljka sa najvecim cvijetom u svijetu biljaka. Novinari koji pisu gluposti, i jos gore medju citaocima niko nije prepoznao takvu gresku. Katastrofa!
voljela bih da imam takvu biljku
odlicna biljka
NEJEROVATNA BILJKA KOJA JE STARA 200 G STO POSTO JE VLASNIK SRETAN STO JE USPIJO POSADITI TOLIKU BILJKU
prvi pur da cujem za ovu biljku ali stvarno je super
is ok but is very complicate but I\'m kindding HAHAHA.! you is a man or girl??? i don\'t know!
hehe ok je al tak-tak! ja sam išla na internet kaj nađem visoko drveće jer trebam za prezentaciju iz biologije a nema opče na internetu inače .... nisam dokraja pogledala na tu tvoju stranicu al .... aj cao i još neko pitanje ti si muško ili žensko??? hhehe ja mislim da si muško al nemam pojma al sam moram ić dečko me čeka ... ćao
raflezija je baš fora kao i sve ostale biljke sviđa mi se ova stranica