Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan ti rodjendan Neptune !
SRETAN RODJENDAN,PUNO SRECE,ZDRAVLJA I PARA.
nek me prime prvog ovdje nemam plana kuce stana zivotnog elana ni volana da vozim
sretna ti rodjendan neptune :)
Dal imaj planu hocel davat Neptunci vize za strance, hocel primat ko ko izbjeglice nas bosance?
ova sala na kraju je bila nepotrebna po mom skromnom misljenju... :S
Jedno sam siguran. Ne bih volio provesti ljeto na Neptunu.
Prvi rodjendan,hahahaha,maloprije izracunah po neptunskom vremenu Neptun ima tacno 8 042 328 964 458 698 452 456 425 7965 749 325 559 381 002 neptunskih godina i uopste mu danas nije rodjendan.
pogledajte na naslovnoj strani u naslov od ove teme , zabuljite se u rijec \"rodjendan\" i vidite kako slika neptuna raste
I u NASA-i prolupali, prave misiju kojoj je cilj istrazivanje kamena (pluton) na kraju suncevog sistema, a obustavljaju onu koja je trebala istraziti Neptun.
Sretan rodjendan!