Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imal kakva planeta đe su samo žemske??da se odmah preselim :))))
zasto svi zemaljski naucnici tvrde da ako ima vode na drugim planetama da je moguc zivot? Ako mi upotrebljavamo vodu ne mora znaciti da druga bica na drugim planetama to upotrebljavaju!? Isto kao da sad kazemo da ako mi upotrebljavamo vrijeme(satove)na Zemlji da sad svi u kosmosu to moraju upotrebljavati!? Moramo malo izaci iz nasih okruga, vanzemaljci postoje, ali imaju sasvim drugi nacin zivota i upotrebljavaju sasvim drugo gorivo od Zemaljskog! Previse smo ograniceni!
na ovoj smo napravili dzenet pa hajde sada da usrecimo i ostale planete
serem im se na otkrice,korisno je kolko i prdez u vjetar,zali boze para sto se ulaze da se placaju ti tzv.naucnici da proucavaju kurcev univerzum, a narod umire po smrdljivoj africi
Toliko o religiji i smislu zivota !
Sami vi kasnite ko bosna za evropom. Ta vijest je izisla 03.02.2011. Hahaha jeste azurni.!
zivjela nauka, smrt religiji
Ovi naucnici stvarno vise nemaju ideja!!!
odoh se ja napit
Prodajem karte u jednom smjeru do HD 85512 b planete :)
ima li kakav planet bez papaka
http://www.youtube.com/watch?v=AQmi_Be0Xbs&feature=related
Jel crveno bijele boje, zapravo zelene, bio je zut...povremeno.. Pricate li vi gore lovacke price ? :D
Previse S!!!! i varaju ljude !
natakarim te na srpsku ........
Ako otkriju planetu na kojoj bi moguc zivot, dzaba opet kad je udaljena vise desetina svjetlosnih godina od nas. Nijedan covjek nebi dozivo dolazak na tu planutu.