Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi su tu bili jos prije Kosovske bitke…
Da je 28 godina, možeš je h.ebat, a ne 28 miliona pa k tome i svjetlosnih.
Ta planeta je srpska od pamtivijeka...
Koji paksu vjeruje u ove lazi.
Ma nema ovi ofrlje lupe nesto udaljeno 28 miliona svjetlosnih godina i ovce odmah povjeruju u te nebuloze.
I pronadjeni su mali crni ljudi liče na Turke...Pucaju u zrak piju rakiju dižu tri prsta i njih 300 imaju 4 zuba u glavi...Pogadžajte ko su,ako mislite kao ja ostavite + a ako mislite ko ovi sto pucaju ostavite -
To je srpska planeta.
Oko našeg sunca 5milja planeta hahaha....
ne znaju ni prevest tekst, fkt sramota
Da li imaju duge kose? Da li traperice nose? Da li vjeruju u boga? Da li uzimaju droga? Da li ima smoga i kod njih na planetu? Dive li se nama il nam žele možda nanjet štetu?
Ja shvatio pronađeni znakovi zivota van nase galaksije, kod ono planet. Kako glup naslov.
Mora da je debela Majkicka pustila vjetar i time dala lazni signal.
Nismo ni do komsije dobacili
Da li imaju duge kose? Da li traperice nose? Da li vjeruju u Boga? Da li uzimaju droga? Da li ima smoga i kod njih na planetu? Dive li se nama il nam žele možda nanjet štetu?
Sve je to daleko, gledamo druge planete i uništavamo svoju.