Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
temeljni princip svake religije,pa i islama i krscanstva,je poštivanje i uvažavnje drugacijeg od sebe. sve dok to ne shvatite nemojte se praviti vjernici !
Nije stvar ko je pametan, a ko ne..al\' su mi smiješni vjernici koji pljuju na jednu vjeru, a veličaju svoju. Podsjeća me na dječake koji mjere svoje kitice, pa gledaju čiji je veći.
Po ruralnoj Bosni - ne viđaju li te u džamiji, posla nikad nećeš imati, nikakvog. Izrod. Izdajnik ! Po Hercegovini i ruralnoj Hrvatskoj isto tako, nema li te redovno na nedeljnoj misi, ne trebaš se ničemu nadat.
Sve je to fino, ali što se samo dijelite na muslimane, hrišćane i ateiste. Šta je sa agnosticima i deizmom? Mislim da su većina ljudi agnostici ili deisti, samo što to ne smiju da priznaju društvu, jer si odmah izrod ako ne vjeruješ u Boga.
eto vi ateisti ste najpametniji na svijetu, ima vas kao i pedera,...po vama vise od pola ljudske populacije je GLUPO, samo ste vi pametni...
BIBLIJA JE KNJIGA KOJA SE JE PISALA NA NAČIN ČULA KAZALA,KOJU JE NAPISAO CONSTANTIN 300 GODINA NAKON ISUSA
Biblija je jedina ispravna knjiga, sveta da ne moze biti svetija, sve ostale knjige su ispod nje! Treba postovati svete knjige!
Pogledaj prvi komentar, pa onda prdi o ateistima. I da, J.E.B.O. TE BOG. :-)
Meni su opet najsmješniji ateisti, znam jednog malo-malo, opsuje po bogu jer mu neće daljinski, spao mu lanac, ispao mu mobitel... A da ne pričam o ovima što nalaze užitak doći kao anonimni i pljuvati, a onda se busaju u svoju pamet. Kakva pamet kad se najviše zamarate onime što mrzite, a to je religija? bavite se nečim što vas produhovljava i pomaže vam, a ako je to mržnja prema nečemu, onda vas iskreno žalim jer živite isprazne i jadne živote i loši ste ljudi.
Eto sto si pametan.
Isto kao i Kur\'an, koji je obična prepiska Biblije i dorađen nekim arapskim stvarima. Bajke za ljude ograničenog shvatanja.
Biblija je izmisljotina cista,ima dosta rupa u sebi i zbog njih su vise puta bili poljuljani temelji i vjerovanje u istu ;)