Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesi glup, jadna ti majka.. vidis li znake navodnika \"Olimpus Mons\", kao sto je ovaj prije rekao, to je zvanicni naziv planine. Aaaa glupana, jadna majko... A ja nesto razmisljam, posto su srbi nebeski narod, treba njih prve pustiti na Mars..
i sta je tu sporno, sto su napisali Olimpus Mons? to je zvanicni naziv planine T-Kwone gloopi. Prosipas pamet, ko fol nesto pismen.
np
okee, sory ;)
@Vrli pitac Cuti, to ja ispitujem imal\' jos neko obrazovan na ovom forumu.
@ musliman Volim i ja Mars cokoladicu ;)
@Niko: Životinjo, kakvih miliona... milijardi jado neuki, tačnije za 3.7milijardi će se sunce ugasiti a a 1.5 milijardi ce progutati zemlju jer se ono konstantno povećava a sad je tek u 3. fazi... ako čovječanstvo doživi MILION GODINA DABOGDA ME ZAKINULI ZA JEDAN DAN U DŽEHENNEMU AKO ODEM U NJ
Joj gledaj staklenikaaaaa.
@predlog Volim ja Mars cokoladu no sikiriki.
A zamisli kako ce te vi izgledati \"napredni\" kad budete ubjedjivali druga bica sa drugih planeta da im je bog covjek Isus sa planete Zemlje. Sto bi taj prizor volio vidjeti.
Oni su nazadni,nemaju tehnologiju da idu na Mars,tako da ih samo Ameri mogu odvest na Mars,a to se nece desit :D
Icemo mi svi ne samo mi muslimani na razne planete u buducnosti. Posto cim Sunce pocne vise da stari i vise da zraci toplotu, zivot na Zemlji ce biti gotov. To je za nekoliko miliona godina ako i toliko. Jedino rjesenje je naci drugu rezervnu planetu ili pomjeriti Zemlju i Mjesec malko dalje od orbite Sunca.
svi muslimani na Mars iz nekoliko razloga: 1. Nema svinjetine 2. Nema vode pa ce i post biti laksi 3. Nema kulture tako da ce i islamska biti dominantna 4. Nema trznih centara, pijaca isl tako da nema potrebe za samoubicama 5. Nema Srba 6. Nema Amera 7. Nema obradive zemlje tako da nista ne morate raditi 8. Blize ste Allahu 9. Zemlja i napredno drustvo vam ocigledno ne odgovara 10. Vjerovatno ima nafte, za razliku od Zemlje 11. Brzo se razmnozvate, tako da imate prostora 14. JER JE TO NAJBOLJE ZA SVE NAS
Mars je srpska zemlja i Mars mora bit srpska Krajina.
SMRT NOVINARIMA SA-X!!!!!!