Nakon 32.000 godina
35
Procvjetao cvijet iz ledenog doba
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na osnovu vremena poluraspada ugljika
…I ti vidiš zemlju kako je zamrla, ali kad na nju kišu spustimo, ona ustrepće i uzbuja, i iz nje u parovima iznikne svakovrsno bilje prekrasno. (Časni Kur\'an 22:5)
ovo Je Srpski cvijet
PING 127.0.0.1
Scrat.
Koja vjeverica tacno?
I kad ga iskopaju za 20 000 godina kredit će biti kredit.
meni procvjeto kredit evo sace prva rata
A pred kucom moje drage procvjetao bagrem bijeli...
Ja ljudi vi se oko cvijeta pokoljete
Jesu li ga probali pušit ?
koji si ti retard to je cudo jedno
Ja i kakve to veze ima i scim ? To je cak i prije 5000 godina mogao skontat najnepismeni seljak.
Ne vrti se sve oko muslimana. Srbi svršavaju na ovaj ćlanak o uspjehu nauke u pravoslavne braće koja je uzgojila cvijet iz starog ploda. Pravoslavci u srbiji uspjeli su probuditi i fašizam devedeset prve.
ass ...muslimani su zakon vjerovao ti ili ne sve se vrti oko muslimana
@ WD Sto onda koristis vrazji internet ili gledas TV kutiju koja zarobljava duse. Nemoj mi samo jos reci da si jos uclanjen na Facebook ili neka slicna sranja, posto vidim da su zidovu Zuckerbergu muslimani najvjernije musterije. Sto uopste citas tehnologiju kad je sve to laz, sve sto se imalo za izumiti je uradjeno u doba muslimana prije hiljadu godina. Zato oni danas nemaju naucnika ni eksperta u poljima kompleksnijih znanosti jer nisu ludi da istrazuju lazi.
ovako ce za 50000 godine neki idiot iskopati tihiceve i izetbegoviceve kosti i opet ce ih vratiti u zivot i onda ce ih oni sve sje..b.ati ko sto nas.je.b.u sad.