Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Enko27 Potpuno se slazem, nasi novinari proizvode ovakve kao sto je @X i njemu slicne, bas zbog toga sto se nauka ne cijeni, BiH je u nezavidnom polozaju. Sto ne pismeniji to podobniji! Pa se onda cudimo sto nas drugi smatraju glupom naciom!
ZBOG TAKVIH AMERICKIH NAUZNIKA ZATO I JESMO U K.U.R.C.U. A I SIRE J.E.B.O. IM JA PAS MATER
I ovi IDIOTI od novinara se ni malo ne stide. Ovu glupost objavljuju pod naukom. New York nije pogodio cunami, ali vjerovatno jeste podrucje na kojem, se sada nalazi New York. Cilj jeste predstaviti bosancima nauku kao idiotizam, jer u tom slucaju bosanske \"piramide\" dodju kao jako normalna i svakodnevna stvar.
Naravno da se slazemo to mora da ce biti najstrasnije oruzje samo ne zna se cije ce vlasnistvo biti :) prirodno ili americko :)
Pa oni misle ovako: New York je pogodio cunamijem recimo Bagdad, Kandahar, .... i sl. Recimo Blizance je pogodio Bus sa cunamijem! Slazete li se?
zar je prije 2300 godina postojao New York?
aa jel to onaj cunami sto se javlja svakih 2300 godina....znaci uskoro ceee ima li podataka o poginulim u tom cunamiju?
bas sam to kreno da napisem nepismene budale
Prije 2.300 godina New York je pogodio cunami Zar nije, prije 2.300 godina cunami je pogodio New York ? Chuck Noris :D