Talijanski stručnjaci tvrde
0
Potres u Japanu pomjerio planetu Zemlju
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci da smo sada jos blizi EU ?!
vidim ja mene komsija jutros nesto koso gleda
10cm? znaci za duzinu moje cune : )
@ je..... ti smrdija n,,,
smrdija je makar kulturan momak za razliku od većine komentatora koji su sastavljeni od ch.et.nika i u. staša koji uvijek nekoga u svojim intelektualnim postovima ko.lju , ye.bu ,i pate što su im nekad davno prije petstotinjak godina turci zabili do jaja, zato podržimo našeg smrdiju i ne kupujmo srpske proizvode
Da je Chuck Norrisa dovest kako bi povaljao sve te cunamije u par poteza.
ma bola dzabe im pises te nakve znakove. ko to jos vjeruje, u 21 vijeku religija je suvisna..vidis da niko ne vjeruje!! \'\'19. marta Mjesec ce biti na rekordno maloj udaljenosti od Zemlje i da se zaista često, najčešće desetak dana prije nego što Mjesec dođe tako blizu Zemlje, znaju zbiti prirodne katastrofe.\'\' kakvi ba znakovi..ko to jos prati..daj ti da se ja napijem, veceras je subota!
Razmisljam, da nisi normalan
dobro je neko reko za zemljotres kao predznak sudnjeg dana, ,ja bi jos dodo 2 zicer predznaka: jako visoke zgrade (imas ih gdje god dođes) npr. burj dubai i za kraj slag na tortu jedan od zajsigurnijih - isusenje galilejskog jezera u izraelu (za neki 50 god. max). Znaci jos cemo zivit nekih 50 god. max.
Ljudi ovdje je tema zemljotres a te Srpske i domace proizvode zabite sebi u pakas. Jer im je kvaliteta na tom nivou. Pogledajte sta rade svojim radnicima. Mogu u hranu stavljati misji otrov sto se njih tice. Fol domace zdravo. Ali kladim se da se nece svi sa mnom slagati i da ce reci da je Hilmo Selimovic dobrocinitelj. Jeste zdrav domaci med i ostali poljoprivredni proizvodi ali na fabrike zaboravite.
Ove bosnje sto jedu iz inata srpske proizvode,navalite na Jaffa keks u extra kancerogonoj ambalazi,mozda prije odete pod zemlju.
Vidim ja, nesto mi dan kraci... :D
Daj sine, sta si ufatio prilike kad ne ides u skolu, idi vani igraj se sa mahalom, vidis kako je lijep dan..
Evo vam još nešto za razmišljanje: Učestali debbilni komentari nacionalno zadojenih majjmuna su predznak sudnjeg dana.
Evo vam jedan komentar za razmisljanje: ucestali zemljotresi su jedan od predznaka sudnjega dana!
keks Takovo se proizvodi u BiH,cak se i sirovine nase koriste...pa vi nemojte kupovati...