Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beeeeeeeee, beeeeee ko fol ovi glumci iz kapsule ulaze u ISS, grle se, raduju se i skakucu od dragosti. Srdacan susret glumaca u Holivudu.
De niste trebali.!?
Ma otkud vi…???😂😂😂
hahahaah
Da li vam ovo narede da objavljujete ili vi sami odlučite.Van naseg zatvorenog sistema i sa nase ravne zemlje se ne može otići.Ovo je negdje u Hollywoodu ili Area 51.
Gledao sam juče ujutro laniranje rakete. Stvarno je vrh. Bez ikakvih problema. Odvojio se dio tačno kako su i htjeli. Upalio se motor na kapsuli. Taman kad sam se uživio a oni već na 161km visine. Ludnica. Najbolji dio je snimak sa rakete na zemlju. Malo mi je bilo neobočno jer obično sam gledao lansiranje rakete prekp dana.
1 eksperiment svako 10 dana a ostale dane grljenje...
ne ne. zemlja je ravna. to je studio. Znam kako svijet funkcionira od vogošća
to je sarkazam
svaka čast od nekog ko te konta