Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..e, još da je malo otvorit' prozor :)
Tako je.
oni imaju na issu takvu opremu da vide nas za tastaturom
jao jao jao jest im lose :(((((
Joj redaljke gore jarane...svaki dan
huuuiii mislim da imaju najljepsi posao..
sigurno, mi nemamo ni klub za ljubitelje astronomije, astronautike i sl... :(
ljepota..da je otici malo odmoriti se od svega...
Pa sta cekas?
to se javljas da ides s mnom trebaces mi :D
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
amerikanci kofol neki astromauti ahahah, Rusi sine Rusi su pravi astronauti ne ovi cifuti koji su lazirali let na mjesec
pogledaj film apollo 18 ;)
da nisu lazirali - to mozemo zakljuciti uz milion i jedan dokaz da jesu lazirali mozemo zakljuciti iz, opet, zakljucaka 'strucnjaka' za fotografije i slicne gluposti koji nikad nisu vidjeli svemira a pricaju kako bi trebalo to gore da izgleda, kazu zastava se vijori a gore nema zraka, to kao najveci dokaz a vrlo logicno i jednostavno objasnjenje za polozaj te zastave i sl al ajd nisi jedini, vecina misli da su to lazirali, neki *** zapeo u tintari valjda :)
Sta je,strah vas misevi ?
vidi li se fahrov toranj, ako se ne vidi pravice veci
Kad ga ti iz Madrida vidiš kako neće ovi iz svemira...