Skeniranje mozga pokazalo
28
Poduzetnici zaista drugačije razmišljaju
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasim poduzetnicima je bitno da oni lovu sebi a radnike ko sisa imali nemali njima je bitno da je njima dovro.... Sramota....
U Bosni i Hercegovini ne koriste ni jednu stranu mozga.Ovdje razmisljaju qitom ili ne razmisljaju nikako.U rijetkim trenucima kada se aktivira mozak Bosancima sluzi za kladionicu,trac,prinosenje fildzana ustima,nacionalno pljuvanje i sirenje mrznje i pokazivanje zavisti.
zato..... OPICANA NACIJA... Srbi o Srbima: “Srbi su lud narod.” Dr. Jovan Rašković, osnivač SDS-a “Srbi su bolesno zaljubljeni u svoje laži.” Milan Panić, srbijanski ex-premije “Srpski su intelektualci i to nažalost u velikoj većini, nacionalisti.” Mirko Kovač, srpski književnik „...čitavog života unesrećen našom srpskom stvarnošću. Sada, na kraju te drame, nisam uveren da sam mogao drugim putem da stignem do srpske propasti. A time i do svoje propasti sa idejama koje sam zastupao.“ Nacionalizam ovde sam sebe raskrinkava kao sistem u kojem nacionalista, ne mogavši da odagna zlu slutnju da će nacija neminovno propasti, igra ulogu njenog branioca od tog permanentnog raspada u koji ju je upleo sopstvenim idejama. On mrzi sopstvenu naciju, jer ona, svojom propašću, upropašćuje njegove ideje. To je sistem projekcija gde strah (u kojem su velike oči) vodi u zaslepljujuću mržnju" Dobrica Cosic srpski otac nacije .
I ja bi drukčije razmišljao da imam para da uložim
dodik ne koristi ni lijevu ni desnu stranu, zato su sad u recesiji :D
Ja kad se naroljam meni sve radi osim mozga