Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu treba održati festival uvlakaća i ulizica, podobnjaka, .... kome još u Sarajevu, Banja Luci i Mostaru trebaju pametni???? U Bosni je još na snazi lov na vještice i inkvizicija.
Izložen je u Sarajevu, čujem, i naučnofantastični eksponat iz daleke budućnosti: česma, a kad odvrneš... ide voda.
Uzeli Nokti krv, onesvijestio se.
Sto morate poganiti sve? Ovo je lijepa vijest neka i komentari na nju budu lijepi.
Ako je suditi po stalnim zalbama onih iz udruzenja inovatora, u BiH je istrazivacima odavno noc i po danu. Ali nam zato sve cvate i sunce sija 36 sati dnevno onima iz nacionalnih stranaka. Ne treba im Tesla dok narod sisa vesla.
“Čitaj, u ime Gospodara tvoga koji stvara, stvara čovjeka od ugruška! Čitaj, plemenit je Gospodar tvoj, Koji poučava peru, Koji čovjeka poučava onome što ne zna.” (El-Alek, 1.-5.) Prvih 5 objavljenih ajeta, a muslimani ni mukajat.
Čitaj, uči u svoje ime i u ime čovječanstva... ne u ime imaginarnih likova.
@ArcticKlixan http://img37.picoodle.com/img/img37/3/12/13/f_kartakraljem_3f48cbc.jpg
Jesu bili oni sa islamskih "nauka" ? hahaha