Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja vukoje.ina....
Sad ce na Piku oglas: "Prodajem kartu u jednom pravcu za najudaljeniju galaksiju".
fantasticno otkrico, tolike udaljenosti da nas um to jednostavno ne moze "svariti" i sta smo mi u svemu tome, nismo mi atomske cestice, ali je veoma vazno da se mrzimo, ruzno govorimo, i uvijek "mi" smo bolji nego "oni"
Ovako izgleda kad prenem kad jedem patlidžan :)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Klix.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Klix.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Klix.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima
ćuj to matereti ,pa nisam znao dok mi NASA nije rekla,a kako danas da ubijem dnevnicu
Otkrili su oni što bi naša mladež rekla "vićgla" ;)))))))))))
Stoko crkinite....m...v.....j....
Zamisli posla, zajebaju se, bulje u svemir, ono hajmo nešto danas otkriti, šta ćemo, ma nešto tipa najudaljenije, ok, galaksiju,može, može...
o bože mili, strašno lako malo sutra. 10 puta lakše je kopati kanale nego računati udaljenosti zvijezda i galaksija glupane.
Pa probaj ti pametnjakoviću, uzmi racunaj pa uzmi krampu, pa vidi šta je lakše 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Informacije iz prve ruke : https://www.youtube.com/watch?v=b3AsGjAeAPI
Mislim ono.... Mogu i ja sutra fotošopirati bordo mrlju na ovu sliku i reći da sam otkrio novu, naj naj naj stariju galaksiju koja je nastala prije velikog praska :)
zasto tako ne uradis mozda ti prodje
Usla bi ti reva sto posto do tamo, kupi kartu.