Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah je najveci! Zar vam, pored ovoga, treba drugi dokaz?
NASA i njihova CGI propaganda! Kakve ekplozije kakve pm pa nemaju jednu jedinu fotografiju zemlje "cijele" iz "svemira"... Sve sama kompjuterska grafika. Fakat trebas bez mozga i ociju biti da vjerujes u ova sranja!
Biti student fizike i čitati naučne članke na klixu. Neprocjenjivo
@fizicar Sheldone?
a kaj je to 4k, ne kuzim nis....
ISIL preuzeo odgovornost :)
New York Times i Pentagon iskljucili mogucnost teroristickog napada.
ja ne vidim nikakvu ljepotu u bilo kakvim ili bilo gdje razornim ekplozijama i detonacijama ili mozda trebam vidjet kad vecina uziva u tim prizorima.... uh odoh uzeti termin kod psihologa pa da i ja uzivam u eksplozijama i erupcijama razorne moci
@sherains. upravu si nagledo sam se eksplozija uzivo za tri zivota do mene je jbg