Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nestanak pčela sa planete zemlje je jedan od predznaka sudnjeg dana.
Bez pčela možemo preživjeti cca. 4 godine.
zamijenile su ti se teze. vjera bez čovjeka je ništa.
Mi u paklu ce mo gledat gole guze i ic u kafice a vi ce te u raju jest suhe sljive, med i slusat ilahije :)
Pa ako te ne zanima ako je nemam novaca, zašto se onda brineš o tome u šta ja vjerujem (ili ne vjerujem)? Pokazao si sa svojim postom da si samo jedan običan zaslijepljeni huškać i da si jedan veliki nevjernik. Ti to ne možešp vidjeti, ali mi koji smo pročitali tvoj post itekako možemo. Možeš li ikako sam sa sobom popričati, pa probati naći imalo (ne)logike u svom razmišljanju? Ono što sam ti napisao je bilo više da ti dam malo putokaz o gluposti tvog pisanja, nego što ja nemam novca. Imam ga ja vjeruj, puno više nego ti.
upravo sam sad o tome pricao..uvjeriti ljude u nepostojanju boga...znaci glupa@e svi su do sad bud@ale samo si ti pametan...ko ti je kriv sto ti je prazna dusa i sto nemas para....pet hiljada godina ljudi vjeruju i ti sad ko pametan ti znas bolje..sjedi dole balo jedan..
Ne znam zašto se ti brineš o tome u šta ko vjeruje, u šta ne? Ko te šta pita. Praktikuj u svoja 4 zida to što misliš da trebaš, i ne trkeljaj okolo gluposti. Za mene se ne trebaš brinuti, da li ću ja u raj ili pakao, moja stvar. Kad si tako dobar, i brineš za nas, možeš mi na račun uplatiti novac. Ako nemaš novaca, onda mi možeš pomoći radnom snagom. Hoćeš li, a, veliki vjerniče? Lako je palamuditi po portalima...
Vala bas, smarate vise s tim Sudnjim Danom, idite nesto z.g.u.z.i.t.e, olaksajte zivot i nama i vama. Jale, svaka cast.
Pisam vam se na vjeru, sejtana, sudnji dan, boga, predskazanja, sujevjerje i sve te zatucane gluposti kojim davite unedogled na apsolutno svakoj mogucoj temi, pa cak i na ovoj o fucking pcelama. Vi vjernici ste mentalno bolesne osobe, jadnici izgubljeni u vremenu i prostoru koji crpe svoju \"mudrost\" (a mudrosti nemate), \"moral\" (nemate ni njega), navike i obicaje iz \"svetih\" (haha) knjiga poslanih (pazi sad) od boga licno, samim tim se diskvalifikujete iz kruga normalnih i trebate biti smjesteni u odgovarajuce ustanove, mada su vrlo male sanse za vase izljecenje.
Tačno ti pristaje taj nick. Idi ba čovječe gyzi šta, proživi to godinica što imaš, okani se tih mračnih misli. I onda se čudimo što nam je država u kyrcu.
zadnja stvar koju ce sejtan uraditi na zemlji jest ta da ce ljude poceti uvjeravati da nema boga i da su oni sami svoji bogovi...samo pravi vjernici nece na to nasjesti...a to je vec uveliko pocelo......a vas dvojica se pravi primjer..covjek bez vjere je nista..
Sta sad vise nije problem u mobitel mrezi ? Najveci problem zemaljske kugle su korumpirani naucnici. LAZ LAZ LAZ LAZ LAZ LAZ LAZ LAZ LAZ
Joj vala baš. Na kyrac su mi se popele ove sujevjerne b.u.d.a.l.e. i njihov sudnji dan.
Samo bez duhana ne mogu a pcele bile ili ne bile svejedno mi je
Pusi kitu vise sa tim sudnjim danom, smaras.