Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda koda je iz Trebinja ...
isti lagumdzija.
Do prije sto godina bio si Bošnjak pa ti onda iz Vatikana reklo da postaneš Hrvat i sad zdušno radiš protiv svoje zemlje u korist agresora - i ti nekog nazivaš izdajicom? Kakav idiot :)
Taj kralj i jeste predao Bobovac bez borbe, tj. njegov vojvoda Radak, a on zdušio u Jajce te je zbog tog kukavičluka pogubljen - udavljen svilenim gajtanom. Obnovi malo povijest Andrićevim lažima opsjednuta glupava vlašino i slobodno se sljedeći put potpiši svojim imenom.
Isti Tarantino :)
bolan opterećujete ove naše jadnike, ne znaju ni svoju (h)istoriju/povijest, a da znaju englesku, pa još Shakespearea - vjerovatno 99% nije ni čulo za njega. a mislim da i onaj 1% nije gledao ovu predstavu niti čitao dramu psihijatri bi mogli zaključivati zašto je richard III u stvari zbog kompleksa tragična ličnost - grbav, ćopav, kako sam kaže, da i psi na njega laju u prolazu - danas bi se to reklo fizički i mentalno hendikepiran
@wemos Nije to nista kako ce vas bolit straznjica narednih dana kad vas sutra janezi analno penetriraju :D
ja bi mu dala vala
Boli nas qu,ratz
Šta je poturice, što dislajkujete čovjeku komentar, jel vas boli istina? mame vam ga izdajnicke sprzim
Joj kako je lep i jeb.ozovan
E evo kako je izgledao posljedni Bosanski kralj Stjepan Tomašević kome su Turci živom oderali kožu nakon što su prekršili obećanje da će ga poštediti ako se preda bez borbe http://www.udruga-kljucana.hr/slike/povijest/2_kralj_stjepan_tomasevic.jpg
isti srbin
Ja de.b il.a majko moja !!!